Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Δημήτριο Παπαχρήστου, από χθες (1/2) το απόγευμα δόθηκε εντολή για κίνηση των οχημάτων μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 3 χλμ της Ε.Ο. Βέροιας – Σελίου, από το 3ο χλμ της Ε.Ο. Νάουσας – Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια, στην Ε.Ο. Βέροιας – Καστανιάς (ύψος Γεωργιανών), στον δρόμο προς πρώην Δήμο Μακεδονίδος, στον δρόμο προς Φυτειά κ.α.  

Η Εγνατία Οδός παραμένει ανοιχτή για τα αυτοκίνητα, ωστόσο από χθες (1/2) στις 4 το απόγευμα έγινε απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, καθώς από την 6η σήραγγα και πάνω είχε από νωρίς το μεσημέρι -7 βαθμούς Κελσίου και αναμενόταν έντονη χιονόπτωση (όπως και έγινε).

Τον συντονισμό των δράσεων, από πλευράς Αστυνομίας, ανέλαβε ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής και οι κατά τόπους διοικητές των τμημάτων Τροχαίας.

(Στην φωτογραφία η διασταύρωση οδών Θεσσαλονίκης και Πλουτάρχου στη Βέροια (1/2/2012)- Φωτο: Νόπη Λαζαρίδου)
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα