Συνεδριάζει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, με 25 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Το ενδιαφέρον της συνεδρίασης αναμένεται να εστιαστεί στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:  

ΘΕΜΑ    1ο:    Επιβολή και καθορισμός προστίμου σε παραβάτες αυθαίρετης  διαφήμισης.      
ΘΕΜΑ    2ο:    Έγκριση ή μη χορήγησης αδειών πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.      
ΘΕΜΑ    3ο:    Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου ως αναπληρωτή Δημάρχου στην Επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων πώλησης προϊόντων σε λαϊκές αγορές.      
ΘΕΜΑ    4ο:    Ορισμός μελών, γραμματέα & αναπληρωτών τους και συγκρότηση της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων κ.λ.π. μεταξύ Δήμου & φορολογουμένων πολιτών.      
ΘΕΜΑ    5ο:    Ορισμός μελών επιτροπής εξέτασης ενστάσεων κατά εκθέσεων αυτοψίας αυθαιρέτων κτισμάτων των αρ. 4 & 7 του Π.Δ. 267/98.      
ΘΕΜΑ    6ο:    Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστά­σεων του αρ. 56Α του Ν. 2725/99.      
ΘΕΜΑ    7ο:    Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή παραλαβής έργων πάνω από 5.869,41 ευρώ.      
ΘΕΜΑ    8ο:    Ορισμός μελών επιτροπής  παραλαβής έργων μέχρι 5.869,41 ευρώ.      
ΘΕΜΑ    9ο:    Ορισμός μελών επιτροπής προσδιορισμού Αξίας Ακινήτων του Π.Δ. 5/86 για το Δήμο Βέροιας και την περιφέρειά του.      
ΘΕΜΑ    10ο:    Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή ελέγχου στοιχείων για την απόδοση τελών παρεπιδημούντων & επί των ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων κ.λ.π. (2 & 5 %).      
ΘΕΜΑ    11ο:    Τροποποίηση προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2012.      
ΘΕΜΑ    12ο:    Τροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 649/2011 απόφασης Δ.Σ.      
ΘΕΜΑ    13ο:    Έγκριση η μη μετατροπής χρηματικών ποσών από απλές καταθέσεις του Δήμου σε προθεσμιακές καταθέσεις στην τράπεζα Marfin Egnatia Bank.      
ΘΕΜΑ    14ο:    Έγκριση ή μη ανάκλησης αδείας Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου.      
ΘΕΜΑ    15ο:    Έγκριση ή μη μεταβίβασης επαγγελματικής άδειας λαϊκής αγοράς σε συγγενή δευτέρου βαθμού      
ΘΕΜΑ    16ο:    Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.      
ΘΕΜΑ    17ο:    Έγκριση ή μη εκτέλεσης με αυτεπιστασία του έργου «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων».      
ΘΕΜΑ    18ο:    Εισήγηση της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας για τη Μ.Π.Ε. για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της εταιρίας «GREEN KALMAR LTD & ΣΙΑ 5 Ε.Ε» και διακριτικό τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ 5 Ε.Ε.»      
ΘΕΜΑ    19ο:    Εισήγηση της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας για τη Μ.Π.Ε. για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της εταιρίας «AN SOLAR AIR LTD KAI ΣΙΑ 4 Ε.Ε» και διακριτικό τίτλο «ΗΛΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗ 2 Ε.Ε.»     
ΘΕΜΑ    20ο:    Έγκριση ή μη μετακίνησης έξι (6) ατόμων στην Πάδοβα Ιταλίας στα πλαίσια του προγράμματος «Νεολαία σε Δράση».      
ΘΕΜΑ    21ο:    Έγκριση ή μη κάλυψης εξόδων κηδείας μελών άπορης οικογένειας.      
ΘΕΜΑ    22ο:    Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης Δήμου προς το Ν.Π «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π & Π.Α.» για την κάλυψη αναγκών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.      
ΘΕΜΑ    23ο:    Επί αιτήματος του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν.Ημαθίας για παραχώρηση της χρήσης της Πλατείας Δημαρχείου.      
ΘΕΜΑ    24ο:    Έγκριση ή μη 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Κρασπέδωση οδών περιοχής Ηρακλέους»      
ΘΕΜΑ    25ο:    Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή ταμιευτήρα και υδατοδεξαμενής  για άρδευση στο Δ.Δ. Δασκίου» (Α.Μ. 199/2009 ΤΥΔΚ του πρώην Δήμου Μακεδονίδος).   
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα