Δεν κατάφερε η ομάδα της Βέροιας να πάρει την νίκη απέναντι σε έναν μέτριο Φωκικό και με μια πολύ κακή διαιτησία. Ο αγώνας έληξε με λευκή ισοπαλία (0-0) με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Η ομάδα της Βέροιας έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά η αστοχία των παιχτών και οι λανθασμένες υποδείξεις των βοηθών δεν το επέτρεψαν.  

Στο 7’ ο Καλτσάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά ο διαιτητής… άφησε πλεονέκτημα στο πέναλτι (!!!), με τον Ολαϊτάν να μη μπορεί στη συνέχεια της φάσης να νικήσει τον Βρονταρά. Στο 32’ το διαγώνιο σουτ του Καλτσά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 35’ ο Ολαϊτάν από θέση τετ-α-τετ προσπάθησε ανεπιτυχώς να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Καλτσάς (72’ Μπαργκάν), Κανακούδης, Λανγκλέ (83’ Πασάς), Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Μπουλούτ, Γεωργιάδης.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Καλέργης (74’ Μπουλούλης), Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (55’ Στόικος), Κανέλλοπουλος (88’ Αντράντε).

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης

(φωτο: fokikos.gr)

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα