Αν και ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει για τους φίλους της Ουντινέζε κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ενημέρωσαν πως μόλις 110 οπαδοί θα βρεθούν στο γήπεδο. Αυτοί θα παρακολουθήσουν το ματς από την θύρα 2, στα επίσημα της Τούμπας.

Η Αστυνομία στην τελική σύσκεψη εγγυήθηκε προκειμένου να ανοίξει και η θύρα 8 για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και έτσι αποφασίστηκε να βγουν εισιτήρια στα εκδοτήρια για τη συγκεκριμένη θύρα (κοστίζουν 20 ευρώ). Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, διευκρίνισε μιλώντας στον “Sport 103 fm” σχετικά με την διαφορά τιμής ανάμεσα στην θύρα 7 και στην θύρα 8: “Από την αρχή είχαμε κάνει συμφωνία με την Ουντινέζε ότι τα εισιτήρια για την φιλοξενούμενη ομάδα στα δύο ματς θα κοστίζουν 20 ευρώ. Με αυτή την τιμή τυπώθηκαν τα εισιτήρια και δεν μπορούσε λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα να αλλάξει”.

Ακόμη, οι άνθρωποι της UEFA έκαναν επισημάνσεις για το τι θα πρέπει να αποφευχθεί από τον κόσμο και ακόμη τόνισαν ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει έλεγχος όλων των πανό που θα έχουν αναρτηθεί στις κερδίδες. Αν υπάρχει κάποιο με υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα αφαιρεθεί.

Πορτοκαλί η Ουντινέζε, ασπρόμαυρα ο ΠΑΟΚ

Την περασμένη εβδομάδα στο “Φρίουλι” οι παίκτες του ΠΑΟΚ φόρεσαν μπλε εμφανίσεις γιατί η Ουντινέζε αγωνίζεται με ασπρόμαυρα. Πλέον, ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ρόλοι και να φορέσει η ιταλική ομάδα την δεύτερη εμφανισή της και ο “Δικέφαλος” να παρουσιαστεί με ασπρόμαυρα. Οπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, η Ουντινέζε θα φορέσει στο παιχνίδι της Τούμπας πορτοκαλί και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από 12 χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ είχε συναντήσει ξανά στον ευρωπαϊκό του δρόμο την Ουντινέζε. Στις 24 Οκτωβρίου 2000 ο “Δικέφαλος” είχε χάσει με 1-0 στο “Φρίουλι” παίζοντας με μοβ εμφανίσεις, αλλά στη ρεβάνς έπαιξε με την κλασική του ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα και κέρδισε με 3-0 στην παράταση παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση.

Πηγή: olapaok.gr