Οι Ιταλοί τρέμουν την «καυτή» Τούμπα για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ και ο φόβος τους δηλώνεται και επίσημα από την ιστοσελίδα της Ουντινέζε!  Στις αναφορές που γίνονται από τους Ιταλούς για την αναμέτρηση της Πέμπτης υπάρχουν εκτενείς επισημάνσεις για τη δύναμη της Τούμπας και στην ιστοσελίδα της Ουντινέζε γράφεται μεταξύ των άλλων πώς «η Ουντινέζε δεν πρέπει να φοβηθεί το στάδιο της Τούμπας που είναι η πραγματική δύναμη των γηπεδούχων».

Η εικόνα με τους περίπου 6.000 ΠΑΟΚτσήδες στο Φρίουλι έχει προϊδεάσει τους Ιταλούς για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στην κατάμεστη από 30.000 κόσμο Τούμπα και στις προπονήσεις τους αφιερώνουν χρόνο και για να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το κλίμα που θα συναντήσουν στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Πέραν της Τούμπας και το πώς αυτή θα είναι την Πέμπτη, στην ιστοσελίδα της Ουντινέζε αναφέρονται τα οφέλη του συλλόγου από ενδεχόμενη πρόκριση και ως πιο σημαντικό όφελος αναφέρεται η ευρωπαϊκή αναγνώριση της Ουντινέζε και τονίζεται πώς «η Ουντινέζε θέλει να συνεχίσει να εντυπωσιάζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Πηγή: sday.gr