Το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις των Anonymous δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά η δημοφιλής ομάδα hackers απειλεί να αφήσει ολόκληρο τον κόσμο χωρίς Internet στις 31 Μαρτίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα τελευταία γεγονότα.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει:

“Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στo SOPA, στη Wall Street Journal, τους ανεύθυνους ηγέτες και τους πολυαγαπημένους τραπεζίτες που πεθαίνουν τον κόσμο από την πείνα για να καλύψουν τις δικές τους εγωιστικές ανάγκες και για τη σαδιστική τους διασκέδαση, αποφασίσαμε να διακόψουμε το Internet.”

Στα πλαίσια της λεγόμενης επιχείρησης “Global Blackout“, η διακοπή του Internet θα πραγματοποιηθεί μέσα από το “χτύπημα” των 13 root DNS servers. Στις 31 Μαρτίου, όσοι επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν διαδικτυακή αναζήτηση στο Google ή να επισκεφτούν οποιαδήποτε άλλη σελίδα, θα λάβουν μήνυμα σφάλματος.

Σύμφωνα με τους Anonymous, η διακοπή θα είναι προσωρινή (από μερικές ώρες μέχρι και μερικές ημέρες), θα πραγματοποιηθεί μονάχα για σκοπούς διαμαρτυρίας και δεν έχει καμία πρόθεση να “σκοτώσει” το Διαδίκτυο.

Θα καταφέρουν οι Anonymous να ρίξουν το Internet ή οι απειλές τους θα αποδειχτούν παρόμοιες με αυτές για την καταστροφή του Facebook; Θα το μάθουμε στις 31 Μαρτίου…

Πηγή: techgear.gr