Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-2

Ο Λεβαδειακός νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα τον Παναιτωλικό με το ίδιο σκορ (2-0) και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού! Με δύο γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι στο 35’ και στο 41’, οι Βοιωτοί πήραν το «διπλό» και στο Αγρίνιο και πλέον έχουν βάλει πολύ στέρεες βάσεις παραμονής στην κατηγορία, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα του Τάκη Λεμονή που έφτασε τα 11 ματς χωρίς νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα, μετά το 1-0 επί του ΟΦΗ στις 11 Δεκεμβρίου.Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων στους παίκτες της ομάδας τους στο τέλος του ματς, αποθέωση από τους ίδιους για τον Ιταλό σκόρερ των φιλοξενούμενων.

”Παναιτωλικός

Ανησυχία στον Παναιτωλικό για την κατάσταση του Γιώργου Θεοδωρίδη που τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ να κάνουν λόγο για διάσειση.

Το ματς:

Στον Παναιτωλικό ήξεραν από την αρχή πως αυτό το παιχνίδι θα ήταν μισή κατηγορία. Μπήκαν στο γήπεδο φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έδειξαν πως δεν μπορούν να δημιουργήσουν, καν, ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός ήξερε τι έκανε. Περίμενε τον αντίπαλο και με τους ταχύτατους Σουμπίνιο και Ναπολεόνι προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα.

Σε μια από αυτές ο Βραζιλιάνος έφυγε σαν… σαΐτα, τροφοδότησε τον Ιταλό και εκείνος αφού πρώτα πέρασε τον Τσενάμο και πλάσαρε σε κενή εστία. Κάτι ανάλογο έγινε και λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν και με δράστη πάλι τον Ναπολεόνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το άγχος… περίσσευε στους παίκτες του Λεμονή, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν μια κανονική επίθεση. Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες όταν οι παίκτες έφευγαν για τα αποδυτήρια.

Ο Τάκης Λεμονής προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο των Θεοδωρίδη και Ακαλέ. Οι παίκτες του έγιναν πιο επιθετικοί και προσπάθησαν να φτάσουν στην εστία του Κυριακίδη, όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν ήταν. Το παιχνίδι δεν γυρνούσε και οι αποδοκιμασίες γίνονταν όλο και πιο έντονες.

Η πιο χαρακτηριστική εικόνα διαδραματίστηκε στο 76’. Ο Άγγελος Χαριστέας άφηνε τον αγωνιστικό χώρο και όλο το γήπεδο τον αποδοκίμαζε, ενώ ο έμπειρος επιθετικός έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Τα συνθήματα κατά των παικτών ήταν πολλά, ενώ για να αναφέρουμε και τα θετικά, ο Στέφανο Ναπολεόνι γνώρισε την αποθέωση κατά την στιγμή της αλλαγής του. Εκτός από την ήττα που ήρθε ο Παναιτωλικός είδε και τον Γιώργο Θεοδωρίδη, να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό χτύπημα που είχε.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Άντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46’ Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76’ Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46’ Ακαλέ), Καμάρα.

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Φερνάντες.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79’ Πόποβιτς), Αλεξίου (65’ Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70’ Βιάνα), Λισγάρας, Μελισσάς.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Σάντεζ, Ιωάννου, Κοιλιάρας.

Διαιτητής: Κομίνης

Βοηθοί: Σταθόπουλος, Γουργιώτης

Πηγή: sday.gr