Ανεπανάληπτη θα είναι η υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά. Όπως συνέβη σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ από τη αρχή της σεζόν με αποκορύφωμα τη παρουσία 4000 οπαδών στο Λονδίνο, στο παιχνίδι με την Τότεναμ, έτσι και στο Ούντινε, η υποστήριξη θα είναι θερμή. Περισσότεροι από 5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν το παρών στο “Φρίουλι” την ιστορική έδρα της Ουντινέζε.

Από το βράδυ της Τρίτης αλλά και σήμερα Τετάρτη, σχηματίστηκε ένα απίστευτο κομβόι λεωφορείων που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρειο Ελλάδα με προορισμό το Ούντινε. Οι περισσότεροι σύνδεσμοι που διοργανώνουν οδικές εκδρομές έχουν προγραμματίσει να κάνουν το βράδυ της Τετάρτης, διανυκτέρευση στη Λιουμπλιάνα και το πρωί της Πέμπτης, να αναχωρήσουν με προορισμό την Ιταλική πόλη. Το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για να στηρίξουν τη ομάδα τους είναι τόσο έντονο, που δεν μπορεί να περιγραφεί τόσο απλά σε λίγες λέξεις.

Άφωνοι έχουν μείνει και οι εκπρόσωποι της Ιταλικής ομάδας, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, πως χρειάζονται και άλλα εισιτήρια για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους. Θυμίζουμε πως τα 3800 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ έχουν γίνει “καπνός” ενώ και άλλα 1000 εισιτήρια απέκτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσω δύο σελίδων του διαδικτύου που πωλούσαν εισιτήρια του αγώνα. Αυτό που συμβαίνει βεβαίως δεν είναι πρωτοφανές για τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι συνηθισμένο. Και απλά επιβεβαιώνει τη λατρεία των οπαδών για την ομάδα τους, που δεν έχει προηγούμενο. Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν καταλαβαίνουν ούτε από κρίση, ούτε από μνημόνιο Νο 2, ούτε από την ασφυκτική πίεση που ασκείται στην ελληνική κοινωνία με την επιβολή των πιο δύσκολων μέτρων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Για τους οπαδούς, ο ΠΑΟΚ είναι κυριολεκτικά, πάνω από όλα.

Πηγή: real.gr/pamesports.gr