Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Τουγρούλ Μπιλτεκίν είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος στο δημαρχείο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο κ. Μπιλτεκίν εξέφρασε την επιθυμία του να προχωρήσει σε επενδύσεις στην περιοχή οι οποίες θα προσελκύσουν Τούρκους τουρίστες, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι νιώθει Χαλκιδικιώτης λόγω του ότι επισκέπτεται την περιοχή μας πολύ συχνά τους τελευταίους μήνες.

Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ζαγγίλας, ο αρχηγός της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπογδάνος και ο αρχηγός της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Καπλάνης.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου μεταξύ των άλλων τόνισε τα εξής: «Η προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας δεν επαφίεται στην κεντρική εξουσία. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δρα σε όλους τους τομείς όπως και για την ανάπτυξη – βελτίωση του τουριστικού τομέα. Χαιρετίζουμε τη διάθεση, που έδειξε σήμερα ο Τούρκος Πρόξενος, για επενδύσεις στην περιοχή μας με στόχο την προσέλκυση τουριστών από τη γείτονα χώρα. Σε προσεχή μας συνάντηση θα έχουμε έτοιμες τις προτάσεις μας έτσι ώστε να ετοιμάσουμε από κοινού ένα σχέδιο δράσης ευελπιστώντας πως σύντομα θα έχουμε και αποτελέσματα προς όφελος της περιοχής μας».

Πηγή : grtrnews.com