Ο κύβος ερρίφθη. Εκλογές τον Απρίλιο προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Κάψης, υποστηρίζοντας άλλωστε ότι ο χρόνος παραμονής της παρούσας κυβέρνησης είναι έναν με ενάμιση μήνα και οι τρεις προσεχείς εβδομάδες – διαβολοβδομάδες όπως τις χαρακτήρισε – είναι ιδιαίτερα πιεστικές για την κυβέρνηση. Άφησε να εννοηθεί χωρίς να το πει ο ίδιος ότι θα γίνουν περιορισμένες αντικαταστάσεις στο κυβερνητικό σχήμα με τις τελευταίες πληροφορίες να επιμένουν ότι θα πληρωθούν δύο θέσεις στο υπουργείο Υποδομών και στο υπουργείο Εξωτερικών, πιθανότατα από πολιτικά πρόσωπα.

Ερωτηθείς για την τύχη του κ. Παπουτσή μετά τα χθεσινά γεγονότα υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του και στη συνάντησή του το μεσημέρι με τον πρωθυπουργό, αφού τον ενημερώσει, θα αναζητήσουν από κοινού τρόπους, ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να στηριχθούν οι πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους.

Για το θέμα των γραπτών δεσμεύσεων επιβεβαίωσε ότι πρέπει να υπάρχουν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν θα χρειαστούν οι υπογραφές των δύο αρχηγών.

Πηγή: real.gr