Photo:Action images

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στραμμένο στο ματς με την Ουντινέζε για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, σύμφωνα με τον Φρεντερίκ Νιμανί . «Τώρα θα συγκεντρωθούμε για το ματς με την Ουντινέζε για τους “32” του Europa League. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο», τόνισε ο Γάλλος επιθετικός των Θεσσαλονικέων. «Ο ΠΑΟΚ μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο», πρόσθεσε.

”Photo:Action

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος παίκτης στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

«Χαίρομαι που αγωνίστηκα έστω ως αλλαγή, για να μπαίνω σταδιακά στο κλίμα της ομάδας. Ήρθα σε μία νέα ομάδα, άλλαξα χώρα και είναι λογικό να χρειαστώ χρόνο για να προσφέρω αυτά που μπορώ. Με τον ΟΦΗ ήμασταν πολύ δυνατοί στο ξεκίνημα του αγώνα, κρατήσαμε και κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη μετά από την ήττα στην έδρα μας από τον Ολυμπιακό, καθώς ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που βρίσκεται αμέσως μετά από εμάς στη βαθμολογία και μπορούσε να μας πιάσει», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος και πρόσθεσε:

«Με αυτή τη νίκη μας επιστρέψαμε στην 3η θέση της βαθμολογίας και πλέον θέλουμε να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Τώρα θα συγκεντρωθούμε για το ματς με την Ουντινέζε για τους “32” του Europa League. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Καταλήγοντας, ο Νιμανί τόνισε: «Μου αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία βλέπω ότι έχει κόσμο μαζί της όπου παίζει! Ο ΠΑΟΚ μου δίνει την ευκαιρία να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο και δε θέλω να την αφήσω να πάει χαμένη. Είναι σημαντικό ότι προπονητής στην ομάδα είναι ο Μπόλονι, τον οποίο έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Είναι ένας σοβαρός προπονητής, με ποιότητα που κάνει καλή δουλειά στις ομάδες που εργάζεται».

Πηγή: sday.gr