Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννενα

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα κόλλησαν στο 0-0 μετά από ένα μέτριο ματς για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Φώτη Κηπουρό να γίνεται… ήρωας για τους Ηπειρώτες! Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τον τερματοφύλακα τον φιλοξενούμενων για μια ακόμη φορά να υψώνει τείχος μπροστά στην εστία του και να κρατάει τον ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί «χρυσός», αν και ο Άγγελος Αναστασιάδης σίγουρα θα ήθελε κάτι παραπάνω από τη Νέα Σμύρνη, αφού παραμένει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα για τον ΠΑΣ μετά από τα πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα.

”Πανιώνιος-ΠΑΣ

Tο ματς:

Σίγουρα το πρώτο ημίχρονο δεν θα το θυμάται κανένας. Κακό θέαμα, πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας, ενώ οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν… ανύπαρκτες. Ο Πανιώνιος προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε κυρίως με κόντρα επιθέσεις να κάνει κάτι.

Μελανό σημείο του πρώτου μέρους ο τραυματισμός του Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος αναγκάστηκε να αφήσει τον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από το γεγονός πως ο αμυντικός του ΠΑΣ χτύπησε, έφυγε από το γήπεδο κλαίγοντας, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ακόμα και για ρήξη χιαστών.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λίγο καλύτερη εικόνα. Ο Πανιώνιος αποφάσισε να επιτεθεί πιο οργανωμένα και κυρίως με τον Σκέμπρι και τον Σάμαρη, ενώ από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ είχε ως μέλημα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Σε μια από αυτές θα μπορούσε να πετύχει και γκολ, όμως ο Σιδεράκης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την κεφαλιά του Βιλα.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης συνοδεύτηκε με μια μεγάλη ευκαιρία χαμένη από τον Κούτσι, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος με τις ευκαιρίες που έχασε, όμως βρήκε απέναντί του έναν πολύ καλό Φώτη Κηπουρό, ο οποίος είχε αποφασίσει από πριν πως… δεν θα δεχτεί γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης (46’ Μενδρινός), Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας, Όμο, Κούρντι, Σάμαρης, Σκέμπρι (80’ Ντιμπαλά), Αμπντουλάγιεφ (69’ Αντούνες), Κούτσι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ανδράλας (70’ Μπακαγιόκο), Μπεσέρα (65’ Σκούφαλης), Γεωργίου, Ζαραδούκας (27’ Βάντερσον), Κώτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Τζαμπρέλα.