Ο ιστότοπος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) είχε υποστεί βλάβη χθες Παρασκευή, την ώρα που η ομάδα των κυβερνοπειρατών Anonymous δήλωναν ότι του έχουν επιτεθεί. “CIA Tango Down”, έγραψε ένα μέλος των Anonymous στο λογαριασμό στο twitter που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα. Η έκφραση “Tango Down” στην αργκό των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού σημαίνει ότι εξολοθρεύτηκε ο εχθρός. Οι Anonymous δεν έδωσαν καμία περαιτέρω πληροφορία.

Πάντως χθες το απόγευμα η πρόσβαση στον ιστότοπο της CIA δεν ήταν δυνατή. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα μία εκπρόσωπος της CIA απάντησε: “ερευνούμε τις πληροφορίες”.

Χθες τα μέλη των κυβερνοπειρατών Anonymous ανακοίνωσαν ότι επιτέθηκαν και στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου των Ορυχείων του Μεξικού.

Τον προηγούμενο μήνα οι Anonymous είχαν επιτεθεί στους ιστότοπους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) ως αντίποινα για το κλείσιμο από τις αρχές του ιστότοπου Megaupload, ο οποίος κατηγορείται για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι Anonymous δεν εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στον ιστότοπο της CIA.

Πηγή: real.gr