Άγιο είχαν ο Φάνης Γκέκας και οι συμπαίκτες του, αφού το πούλμαν που τους μετέφερε μετά το ματς με την Καραμπουκσπόρ συγκρούστηκε με τρένο, χωρίς να υπάρξουν, ευτυχώς, θύματα. Οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν ήταν οι Χακάν Αρσλάν και Σερντάρ Οζκάν, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα φορ είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο οδηγός του πούλμαν πήγε να περάσει μια διάβαση που δεν ήταν κατεβασμένες οι μπάρες, αλλά και το φως ήταν πράσινο, ενώ δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι περνάει η αμαξοστοιχία, όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος. Παράλληλα, η «fanatik» αναφέρει πως ο μηχανοδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Από την πλευρά του, ο οργανισμός σιδηροδρόμων της Τουρκίας ρίχνει ευθύνες στον οδηγό τονίζοντας πως η απροσεξία του έθεσε σε κίνδυνο πολλές ζωές.

Πάντως, ο πρόεδρος της Σαμσουνσπόρ, Καζίμ Γιλμάζ, τόνισε πως θα φτάσει μέχρι τα άκρα ώστε να γίνει έρευνα και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Επιβιώσαμε από μια τεράστια τραγωδία», ήταν τα λόγια του!

Πηγή: sday.gr