Μόλις κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο trailer για την αναμενόμενη νέα ταινία Spider-man, που θα βγει στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου 2012. Η τριλογία που αγαπήσαμε την προηγούμενη δεκαετία, δημιουργία του Sam Raimi και με τον Tobey Maguire στο ρόλο του σούπερ ήρωα (2002, 2004 και 2007), κάνει επανεκκίνηση με σκηνοθέτη τον Marc Webb και με τον βρετανό Andrew Garfield (The Social Network) στο ρόλο του Peter Parker /Spider-man .

Ο νέος Spider-man συνεχίζει την παράδοση του πολύ καλού cast, αφού μεταξύ άλλων θα δούμε το Martin Sheen στο ρόλο του Ben Parker, την Sally Field ως May Parker την ανερχόμενη Emma Stone στο ρόλο της Gwen Stacy και τον Ουαλό Rhys Ifans ως Dr. Curt Connors /The Lizard

Σ’ αυτή την πρώτη ταινία θα παρακολουθήσουμε τον νεαρό ήρωα στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του και παράλληλα την εσωτερική και εξωτερική του μεταμόρφωση από ντροπαλό έφηβο σε άνθρωπο αράχνη.

Οι δημιουργοί υπόσχονται να παρουσιάσουν μια εντελώς νέα εκδοχή της παλιάς καλής ιστορίας με καταπληκτικά νέα οπτικά εφέ και σε 3D κι εμείς υποσχόμαστε να τη δούμε !

http://www.youtube.com/watch?v=q6RQZDpgeE8

Από την Λίνα Μπάκου για το Κάθε Μέρα