Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με έντονα φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και του Αιγαίου, χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2012. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 ως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 2 ως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 ως 12 στη Δυτική Ελλάδα, 10 ως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Θυελλώδεις ως πολύ θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο, σχεδόν θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι στα νοτιότερα πελάγη. Σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Βροχές περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12 ως 13 βαθμούς. Ισχυροί νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά, χιονόνερο αρχικά και χιονόπτωση τις βραδυνές ώρες στα πεδινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 ως 5 βαθμούς. Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένιση.

Πηγή: meteo.gr