Σπουδαία νίκη πέτυχε « η Βασίλισσα του βορρά» στην Μυτιλήνη επί τις ΑΕΛ Καλλονής με σκορ 0-1.  Σκόρερ του μοναδικού γκολ στο 71′ ο Κάλβιν Κάντι. Με αυτή την νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Πλατανιά, η ομάδα της Βέροιας πέρασε πρώτη και έχει διαφορά 3 βαθμών από τον δεύτερο. Οι Βεροιώτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ.  

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε όταν ανατράπηκε ο Καλτσάς μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Πάεζ (56′ Μήτσης), Χατζόπουλος, Μανούσος, Μανουσάκης, Λεοζίνιο (52′ Ταραχούλσκι), Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Βλαστέλλης (68′ Ντος Σάντος).

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Καλογέρης, Καλτσάς (73′ Τάντιτς), Λανγκλέ, Ολαϊτάν (81′ Μπαργκάν), Κάντι (90′ Τζημογιάννης).

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα