Μεγάλη νίκη της “Βασίλισσας” με 1-0 επί του Πανθρακικού, υπό το βλέμμα των 1200 και πλέον οπαδών της που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Με τη νίκη αυτή, η Βέροια επανήλθε στην πρώτη θέση της Football League (όπου συγκατοικεί με τον Πλατανιά Χανίων με 24 βαθμούς), ενώ ταυτόχρονα ξέφυγε ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της.  

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Οι Ακρίτες απείλησαν αρκετές στιγμές, αλλά βρέθηκαν απέναντι σε έναν εκπληκτικό Καντιμοίρη, ο οποίος κράτησε την εστία του ανέπαφη με καταπληκτικές αποκρούσεις, αλλά και στη σωστή αμυντική λειτουργία της Βέροιας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Βέροιας μπήκαν εμφανώς αφυπνισμένοι, δημιούργησαν αρκετές φάσεις και σε μία από αυτές (στο 82ο λεπτό) ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Μπόζινταρ Τάντιτς (ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 78′) κινήθηκε έξυπνα μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, δέχτηκε τη μπάλα έπειτα από εκτέλεση πλάγιου άουτ, έδωσε ασίστ στον Ολαϊτάν, ο οποίος με πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου. Το 1-0 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ και βρήκε παίκτες και οπαδούς της Βασίλισσας να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη, που της δίνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η διαιτησία κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Βέροιας δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για ανατροπή του Μπαργκάν μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού στο 61ο λεπτό.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Τζημογιάννης (78′ Τάντιτς), Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (86′ Καπίας), Μπαργκάν (74′ Λαναρής), Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Σαρακατσάνος, Χρήστου (88′ Σίμωσης), Μουνάφο, Μακρυδημήτρης (84′ Γωνιάδης), Μίνγκας (55′ Σουλτανίδης), Μπαϊκαρά, Πόνσε, Κοντογουλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσακνάκης, Νατσούλας (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαργκάν, Καντιμοίρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός παίκτης της Βέροιας, Νίκος Καλτσάς, τη στιγμή διεξαγωγής του αγώνα, βραβευόταν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, ως ο καλύτερος νέος παίκτης της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Αγιαννίτης
Φωτογραφία από pliroforiodotis.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα