Η ομάδα της Βέροιας αύριο (22/1, 15:00) αντιμετωπίζει στην Αθήνα την ομάδα της Καλλιθέας. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Καλαιτζιδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Νίκο Καλτσα που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.   

Στα θετικά είναι η επιστροφές των Καντι και Βεργωνη ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λανκλε ο οποίος ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό. ο αγώνας είναι αρκετά δύσκολος και κρίσιμος γιατί πέρα από την ψυχολογική ικανοποίηση με νίκη η «βασίλισσα του βορρά» εδραιώνετε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες είχανε αναμετρηθεί και σε αγώνα κυπέλλου  στις 7 Δεκεμβρίου 2011, όπου εκεί η Βέροια ηττήθηκε με γκολ του Πλαττελα στο 95′. Στην Αθήνα αναμένετε να δώσουν το παρών και αρκετοί φίλαθλοι κυρίως φοιτητές που θα ενισχύσουν με την παρουσία τους το δύσκολο έργο της «βασίλισσας του βορρά».

Αναλυτικά, οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργιάδης, Λανγκλέ, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Παυλίδης, Καλογέρης, Καπίας, Λαναρής, Κάντι, Τάντιτς, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ολισαντέμπε.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωννίδης

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα