Με γκολ του Εμμάνουελ Ολισαντέμπε στο 94′ η «βασίλισσα» πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης. Με αυτήν την νίκη η ομάδα της Ημαθίας παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι Βεροιώτες σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχανε τον έλεγχο και χάσανε πολλές ευκαιρίες  για να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα. Η «χρυσή» αλλαγή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο 67′ στην θέση του Καλτσά πέρασε τον Εμμάνουελ Ολισαντέμπε ξεσηκώνοντας έτσι την κερκίδα που φώναζε συνθήματα υπέρ του νιγηριανού παίκτη.  

Ο «Μανόλης» τους ευχαρίστησε με τον καλύτερο τρόπο. Αφού πήρε την μπάλα τρύπησε στην αντίπαλη άμυνα από την δεξιά πλευρά και με ένα σέντρα-σουτ έγραψε το 1-0 στο 94′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρακάς (Δαλούκας, Πετρόπουλος)

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμίρης, Μπάρμπας, Καλτσάς (67′ Ολισαντέμπε), Μπαργκάν (58′ Τάντιτς), Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Σύρος, Βασιλείου, Ροκάστλ, Σκόνδρας, Ντακόλ, Βαγγελής (77′ Κουκουλάκης), Ψιάνος, Βλάχος (87′ Νικολάου).

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα