Σπουδαία νίκη, με σκορ 1-2, πέτυχε η “Βασίλισσα” στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα, που την ανέβασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League. Η ομάδα της Ημαθίας, που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο, περιμένει πιθανό στραβοπάτημα του Πλατανιά, ο οποίος αγωνίζεται αύριο στην Επανωμή.  

Το παιχνίδι δε διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Η Βέροια όμως, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκε στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Κάντι, έπειτα από έξοχη εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Κανακούδη (στο ντεμπούτο του με την ομάδα). Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο ρυθμός ήταν καλύτερος. Οι παίκτες του Αγρ. Αστέρα προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και η Βέροια με αντεπιθέσεις να πετύχει το γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη. Ενώ όλα έδειχναν πως η Βέροια μπορούσε να κρατήσει εύκολα το νικηφόρο αποτέλεσμα, ήρθε μία λανθασμένη υπόδειξη για πέναλτυ από τον διαιτητή Σέζο, να ανατρέψει το σκηνικό. 

Στο 68′ ο Καρακατσάνης επιχείρησε το σουτ για τον Αγροτικό Αστέρα, ο Καντιμοίρης απέκρουσε ασταθώς, και στη συνέχεια της φάσης ο Μπάρμπας ανέτρεψε (κατά τον διαιτητή) τον νεοεισελθόντα Καπνίδη προ κενής εστίας. Ο Καρακατσάνης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1. Μετά την ισοφάριση, η Βέροια βγήκε μπροστά για να πάρει τη νίκη και αυτό φάνηκε και από τις αλλαγές του Δ. Καλαϊτζίδη, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι τον Εμάνουελ Ολισαντέμπε στη θέση του Λανγκλέ και τον Μπαργκάν στη θέση του κουρασμένου Καλτσά. 
Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, η Βέροια κατάφερε να σκοράρει στο 83ο λεπτό. Συγκεκριμένα, κέρδισε ένα φάουλ στο χώρο του κέντρου και την εκτέλεσή ανέλαβε ξανά ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος έβγαλε μία ωραία σέντρα στην περιοχή του Αγροτικού Αστέρα και ο Βεργώνης με όμορφη κεφαλιά-ψαράκι σημείωσε το 1-2. Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό και οδήγησε τη “Βασίλισσα” στη 10η νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πλευρό της ομάδας της Ημαθίας, βρέθηκαν και 50 πιστοί οπαδοί της οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα μία ακόμη νίκη. Να σημειωθεί ότι, όλοι οι οπαδοί γύρισαν στην πόλη και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ομάδας, όπου όπως ακούγεται θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή!

Αγροτικός Αστέρας: (Γ. Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος (63′ Τσατσάς), Μαργαρίτης, Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνης, Προβατίδης (37′ Σίνης), Παμπόε, Σαχινίδης (67′ Καπνίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: (Δ. Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Μπάρμπας, Σαμαράς, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς (79′ Μπαργκάν), Λανγκλέ (74′ Ολιζαντέμπε), Ολαϊτάν (90+2′ Καπίας), Κάντι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Ναλμπάντης (Κιλκίς), Ξενακίδης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνης, Σίνης – Κάντι, Μπάρμπας, Καλογέρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης, Γιώργος Αγιαννίτης

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα