Αυξημένες νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική Ελλάδα ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 8 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 5 έως 12, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί και στο Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις νότιοι – νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το βράδυ τοπικά θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Ασθενείς έως μέτριοι νοτιοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς – βορειοδυτικούς ισχυρούς.

Νεφώσεις με χιονόνερο μέσα στην πόλη και χιόνι στα ορεινά και ημιορεινά του νομού, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 5 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Πηγή: meteo.gr