To κλείσιμο της δημοφιλούς file-sharing ιστοσελίδας Megaupload.com από το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εξαγρίωσε όπως είδαμε τους Anonymous, με αποτέλεσμα να ξεκίνησουν νέα σειρά επιθέσεων. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της δημοφιλούς ομάδας hackers βρίσκονται το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS και η δισκογραφική εταιρεία Universal Music.

 Σε αντίθεση, μάλιστα, με τις συνήθεις επιθέσεις DDoS που έχουμε δει κατά καιρούς από τους Anonymous, αυτή τη φορά δεν έριξαν απλά την ιστοσελίδα CBS.com αλλά φρόντισαν να την “αδειάσουν” ολοκληρωτικά. Αφού απέκτησαν πρόσβαση στην ιστοσελίδα, αυτό που έκαναν ήταν να διαγράψουν τα πάντα, με αποτέλεσμα όποιος επιχειρούσε να εισέλθει στο CBS.com να αντίκρυζε έκπληκτος μια index σελίδα με ένα αρχείο (όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα).

 

Όμως οι Anonymous δε σταμάτησαν εδώ, ρίχνοντας στη συνέχεια την ιστοσελίδα της Universal Music. Αυτή τη στιγμή οι επιθέσεις τους συνεχίζονται εναντίον δημοφιλών websites της Βραζιλίας και της Γαλλίας, αφήνοντας πάντα το εξής μήνυμα: “If Megaupload is down, you are down too”.

Πηγή: techgear.gr