Σήμερα το απόγευμα εκτιλήχθηκε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τρεις συνανθρώπους μας, ανάμεσα τους και ένα ανήλικο παιδί.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν, έπεσε μέσα σε αρδευτικό τσιμεντένιο κανάλι στην περιοχή Κουλούρας – Σταυρού με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 Άνθρωποι, 1 άντρας, 1 γυναίκα και ένα ανήλικό παιδί.

3 νεκροί μετά από πτώση σε αρδευτικό στην ΗμαθίαΣτο σημείο μετέβη πυροσβεστική, αστυνομία, ενώ επιστρατεύτηκαν και δύτες για τον εντοπισμό του οχήματος, καθώς το βάθος του καναλιού είναι πολλά μέτρα και το όχημα παρασύρθηκε αρκετές δεκάδες μέτρα.

Εκατοντάδες κόσμος μαζεύτηκε στο σημείο, κυρίως από την Περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας αλλά και τα γύρω περίχωρα.

Περίπου στις 11:30μμ ανασύρθηκε και ο τελευταίος επιβάτης του οχήματος όπου τον έβαλαν στο ασθενοφόρο.

Το αυτοκίνητο χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα όμως δεν άντεξε την ορμη του οχήματος και έτσι βρέθηκε το όχημα στα παγωμένα νερά του καναλιού. Για την ανέυρεση του οχήματος και των νεκρών, οι υπεύθοινοι έδωσαν εντολή να σταματήσει η ροή του καναλιού ώστε να κατεβεί η στάθμη του και να γίνει ο εντοπισμός ευκολότερα.

Η ποιότητα της φωτογραφίας είναι τέτοια καθότι τραβήχτηκε νυχτα και χωρίς φλας και ΑΦΟΥ είχαν ανασυρθεί οι νεκροί. Η παρουσία του Κάθε μέρα ήταν διακριτική στο χώρο όπως οφείλει κάθε άνθρωπος να σέβεται τέτοιες καταστάσεις όπου υπάρχουν νεκροί και άνθρωποι που πονάνε.