Τρεις άνδρες, υπήκοους Αλβανία, συνέλαβαν στη Ρόδο για διακίνηση κοκαΐνης αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Παράλληλα, συνέλαβαν και μία 23χρονη Ρουμάνα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Κατασχέθηκαν 600 γραμμάρια κοκαΐνης και το ποσό 18.200 ευρώ προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στην πόλη της Ρόδου συνελήφθησαν και οι τρεις άνδρες, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 25, 29 και 39 χρονών. Η 23χρονη, που συνελήφθη, διέμενε με τον 25χρονο.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για πλαστογραφία και παράνομη διαμονή στην χώρα, ενώ σε βάρος του 29χρονου και του 39χρονου για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Η δράση τους αποκαλύφθηκε ύστερα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα. Από την έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι, οι τρεις Αλβανοί είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες (κυρίως κοκαΐνη) στη Ρόδο.

Ο 25χρονος, αγόραζε, κατείχε και πουλούσε τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ τα δύο άλλα μέλη διαχειρίζονταν και διατηρούσαν τις εισπράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Κυριακή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: skai.gr