Στο πλαίσιο των ελέγχων για τα παράνομα τυχερά παίγνια, το τμήμα ασφάλειας Πατησίων πραγματοποίησε βραδινές ώρες χθες οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο κτιρίου επί της οδού Πατησίων 382, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του απαγορευμένου παιχνιδιού «ΠΟΚΑ».

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά εβδομήντα εννέα (79) άτομα, εκ των οποίων τριάντα έξι Ελληνες και σαράντα τρεις (43) αλλοδαποί (42 υπήκοοι Αλβανίας και 1 Βουλγαρίας).

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας Ελληνας σαν διοργανωτής, τέσσερα άτομα ως υπάλληλοι του καταστήματος και εβδομήντα τέσσερα (74) άτομα, που συμμετείχαν ως παίχτες, στο απαγορευμένο τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» και συγκεκριμένα στην παραλλαγή « TEXAS – HOLD ΄ EM », με χρήματα και μάρκες.

Η είσοδος των παικτών στο χώρο ήταν ελεγχόμενη και η διεξαγωγή του παράνομου παιγνίου συνοδευόταν από συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων υπαλλήλων.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • το χρηματικό ποσό των εννέα χιλιάδων εξακοσίων (9.600) ευρώ
  • τέσσερις χιλιάδες τριακόσιες (4.300) μάρκες.