Μια «ανάσα» από τη Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Γερμανία με τον ατζέντη του μέλος τηςοικογένειάς του και τον Ζήση Βρύζα. Η γερμανική ομάδα είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Πορτογάλου καθώς η συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρείται δεδομένη, με τη μετακίνηση του παίκτη να αγγίζει τα 4,5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα πριμ συμμετοχών).

Ο Βιεϊρίνια βρίσκεται ήδη στη Γερμανία και σήμερα (3/1) αναμένεται να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί κι επίσημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπογράψει συμβόλαιο 3.5 ετών με τις συνολικέ απολαβές του να φτάνουν τα 3.5 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει από το περασμένο Σάββατο, αλλά λόγω Πρωτοχρονιάς οι τελικές επαφές μετατέθηκαν για το βράδυ της Δευτέρας. Σημαντικό για του Θεσσαλονικείς αποτελεί το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία του το ποσό των περίπου 4.5 εκατ. ευρώ για το 65% των δικαιωμάτων του 25χρονου άσου, με την Πόρτο να μη λαμβάνει χρήματα (σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γερμανία). Ωστόσο εξακολουθεί να διατηρεί το υπόλοιπο ποσοστό (35%) και περιμένει κέρδος από τη μεταπώληση του παίκτη σε άλλη ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Γερμανοί θα πληρώνει και την εφορία για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Για τον Πορτογάλο, ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Τζένοα, όμως λίγο πάνω 3 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Βιεϊρίνια δεν ήθελε να πάει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sday.gr