Στην τελική ευθεία έχει φτάσει η προετοιμασία της “Βασίλισσας”  για τον κυριακάτικο αγώνα με την Επανωμή. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη θέλει τη νίκη καθώς δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες εάν θέλει να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.  

Από τη “Βασίλισσα”, αμφίβολες είναι οι συμμετοχές των Γεωργιάδη και Γελαδάρη, ενώ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λανγκλέ ο οποίος προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και εκτός απρόοπτου θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Πιθανές είναι, επίσης, κάποιες αλλαγές στη σύνθεση της αρχικής ενδεκάδας.   
Οι Βεροιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω τις άσχημες εμφανίσεις και να πετύχουν μια νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό τους. Παρά τα δυο αποτυχημένα αποτελέσματα η παρουσία του κόσμου αναμένετε να είναι μεγάλη. Άλλωστε ο κόσμος από την αρχή έδειξε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα αυτή και βλέπει ότι γίνονται καλές προσπάθειες για να οδηγηθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει.
Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα