Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε σήμερα (11/12) η Βέροια στα Γιαννιτσά με σκορ 0-2.  Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε στο 1′ λεπτό με ωραίο γκολ του Καλτσά. Οι Βεροιώτες ήτανε καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πίεζαν συνεχώς για την επίτευξη ενός δεύτερου γκολ. Μετά το 20λεπτο η «Βασίλισσα» πήρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε 2-3 φορές κοντά στο 0-2, όμως στο 22′ ο Ολαϊτάν, στο 27′ οι Λανγκλέ και στο 43′ ο Καλογέρης, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.  

Αμυντικά, η «Βασίλισσα» ήτανε πάρα πολύ καλή και δεν απειλήθηκε ενώ επιθετικά πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Καλογέρη στο 76′ και κλείδωσε την σπουδαία νίκη της. Συγκλονιστική ήτανε η παρουσία 300 φιλάθλων της Βέροιας που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν και να ενθαρρύνουν τους παίχτες.
 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Βαφειάδης, Δαλούκας)

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζερίδης, Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (57′ Τοσουνίδης), Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκας.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς, Λανγκλέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

Άποψη της κερκίδας των φιλάθλων της Βέροιας

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα