Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό αγώνα με τον Διαγόρα. Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πάολο Φαρινόλα που δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ αντίθετα ο Μπόζινταρ Τάντιτς συμπεριλήφθηκε κανονικά μιας και αποθεραπεύτηκε. 

Η “Βασίλισσα του Βορρά” θέλει να κλείσει με νίκη το 2011 ώστε να κρατηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και να βάλει γερές βάσεις για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Το εντός έδρας παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Διαγόρα, θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/12) και θα ξεκινήσει στις 2μμ, ώστε να προλάβει η ομάδα της Ρόδου την πτήση της επιστροφής. Η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα αναμένεται να είναι μεγάλη αφού είναι “ζεσταμένος” από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της ομάδας.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή, είναι οι εξής:

Κοτταρίδης, Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργιάδης, Λανγκλέ, Αμαραντίδης, Γελαδάρης, Βεργώνης, Καλογέρης, Σιλιγαρδάκης, Λαναρής, Καλτσάς, Τάντιτς, Παυλίδης, Κάντι, Ολαϊτάν.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα