Εύκολη νίκη πέτυχε σήμερα (18/12) η Βέροια, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, με σκορ 2-0.  Η Βασίλισσα του Βορρά, ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς (στο 3′ λεπτό), με γκολ του Λανγκλέ, έπειτα από σέντρα του Καντί. Η ομάδα της Ημαθίας είχε το πάνω χέρι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και πριν ολοκληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με γκολ του Ολαϊτάν (26′ λεπτό).   

Συγκεκριμένα, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος (Λανγκλέ), κέρδισε τις κόντρες, έβγαλε την ασίστ στο νεαρό Νιγηριανό, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 2-0 και “κλείδωσε” τη νίκη για τη Βασίλισσα.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ένας μονόλογος της Βέροιας, η οποία έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες να διευρύνει κι άλλο το σκορ κι έτσι η ολοκλήρωσή του βρήκε τους παίκτες και τους 2500 οπαδούς της Βασίλισσας του Βορρά να πανηγυρίζουν άλλο ένα τρίποντο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Ταυτόχρονα, με τη νίκη της αυτή, η Βέροια έπιασε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος τον Πλατανιά Χανίων, ο οποίος  στραβοπάτησε εντός έδρας στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (1-1).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (84′ Τζημογιάννης), Καλογέρης, Βεργώνης, Λανγκλέ (46′ λ.τ Τάντιτς), Ολαϊτάν, Κάντι (77′ λ.τ Λαναρής).

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου (77′ Χατζηπέτρος), Μπακάλης, Μαλλιάκας, Μπαούρης, Χατζηκοσμάς, Επιφάνης (37′ λ.τ Τσίτσης), Αυγενικού, Ρούσσος (57′ Λερογιάννης), Μαριεττάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Τίκας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καλτσάς – Παπαδημητρίου, Μαριεττάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα