Αποφασισμένος να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εφόσον του το ζητήσουν οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Metrosport» ο Χιλιανός, τόνισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ για την Κόλο Κόλο ανέφερε ότι του έχει προσφέρει ανοιχτό συμβόλαιο.«Θέλω να μείνω. Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του», δήλωσε ο Κοντρέρας.

Όσον αφορά την Κόλο Κόλο, ανέφερε: «Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Ακόμη, ο Χιλιανός εξέφρασε και το παράπονό του για την αντιμετώπιση που έχει από τους ανθρώπους της ομάδας: «Μπορεί να με έχουν… τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες».

 

Πηγή: skai.gr