Η πρώτη νίκη της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη επετεύχθη με το «πάγωμα» των λογαριασμών των παιδιών του πρώην ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ. Στις 16/1 αναμένεται να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.Ένα πολύ σημαντικό βήμα έκανε η ΑΕΚ στον αγώνα που δίνει κατά του Ψωμιάδη και τα χρήματα που διεκδικεί από τον ίδιο. Στην «Ένωση» από την αρχή όλοι ήταν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης και η χθεσινή (27/12) απόφαση ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα να δικαιωθούν και νε επιστρέψει ακόμα κι ένα μέρος των χρημάτων αυτών στα ταμεία της ΠΑΕ. Συγκρατημένη αισιοδοξία στο σύλλογο υπάρχει καθώς οι συγκυρίες είναι αρκετά ευνοϊκές, αφού, όπως φαίνεται, υπάρχει και πολιτική βούληση να προχωρήσει το όλο θέμα.

Βέβαια, το ίδιο σημαντικό είναι να βρεθούν στους λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, χρήματα, τα οποία η ΑΕΚ θα μπορέσει να πάρει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ έχουν βρει ήδη μεγάλα ποσά (περίπου 150 εκατ. ευρώ) και τα σχετικά στοιχεία βρίσκονται στην κατοχή ανθρώπων της «Ένωσης», οι οποίοι κατάφεραν να «παγώσουν» τους λογαριασμούς.

Ακόμα, το ΣΔΟΕ έχει πιστοποιήσει ότι από αυτά τα χρήματα, περίπου 21 εκατ. ευρώ πρέπει να πάνε στην ΑΕΚ (εξαιτίας των συμφωνιών, με τον Alpha Digital, το Filmnet, αλλά και τριών ακόμα χορηγικών προγραμμάτων).

Το πρώτο θετικό βήμα για την δικαίωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει γίνει ήδη πράξη, αλλά πρέπει να ακολουθήσουν πολλά ακόμα μέχρι να τελειώσει η ιστορία. Ακόμα, αν τελικά τα πράγματα κυλήσουν έτσι όπως θέλουν στην ΑΕΚ, δεν είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα που διεκδικούν ή ένα μικρό μέρος από αυτά.

Πηγή: sday.gr