Νέα υπόθεση παιδεραστίας απασχολεί τις αρχές του Ρεθύμνου. Συνελήφθη καθηγητής φυσικής αγωγής ύποπτος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Πρόκειται για 50χρονο προπονητή του στίβου που τον τελευταίο καιρό, λειτουργούσε το δικό του γυμναστήριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο παιδιά τον κατήγγειλαν για ασέλγεια σε βάρος τους και τότε άρχισε να «ξετυλίγεται» το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον δρόμο κατόπιν έκδοσης εντάλματος από τις αρχές ενώ όταν μεταφέρθηκε, συνοδεία αστυνομικών, στο σπίτι του, εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και την κοιλιά. Αστυνομικοί τον αφόπλισαν και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ενώ το Ρέθυμνο κατακλυζόταν από τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Σειραγάκη, στην Ασφάλεια Ρεθύμνου έφτασαν καταγγελίες από δύο 14χρονα κορίτσια, τα οποία τον κατονόμαζαν ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα όσα καταγγέλλουν οι δυο ενήλικες συνέβησαν πριν από δύο χρόνια, ενώ δηλαδή ήταν 12 ετών, σε διαμέρισμα. Αστυνομικοί πάντως τονίζουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται μεγαλύτερος αριθμός κοριτσιών. Κάποια από αυτά ήταν μαθήτριες του στο σχολείο και έτσι τις προπονούσε και στον στίβο.

Πηγή: real.gr