Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Ραφίκ Τζεμπούρ, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του χαρούμενοι που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας,

ενώ για το Europa League ανέφερε πως υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως είναι η Ρούμπιν Καζάν, η οποία έχει ποιοτικούς και καλούς παίκτες.

«Μετά από 14 αγωνιστικές είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτόν μας. Τώρα που θα ξεκουραστούμε, θα παίξουμε ακόμη καλύτερα.

Λυπηθήκαμε που αποκλειστήκαμε από το Champions League, αλλά και το Europa League έχει πολύ καλές ομάδες, όπως είναι κι η Ρούμπιν Καζάν. Πρόκειται για ένα σύνολο με πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Θέλω να δώσω ευχές σε όλους τους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, καθώς ξέρω ότι περνούν δύσκολες ώρες με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούν για να ξεφύγουν από αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Πηγή: pamesports.gr