Φινάλε αναμένεται σήμερα (13/12) στο σήριαλ της αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκος από τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ με την κατάθεση (;) όλων των εγγυήσεων που έχει ζητήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Βλάσσης Τσάκας, εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή στην Ελλάδα.

Σήμερα (13/12) ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα, Παναγιώτης Πετρόπουλος, θα συναντηθεί με τον ομόλογο του, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, και θα του παραδώσει έναν πλήρη φάκελο με τις εγγυήσεις για τα χρήματα και το μοντέλο για τη διοίκηση της ΠΑΕ μέχρι να αλλάξει ο νόμος ώστε να μπορεί να αναλάβει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Στον φάκελο σύμφωνα με τον Τσάκα, θα υπάρχει αναλυτικό πλάνο για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού» αλλά και πρόταση-έκπληξη για το πώς θα μπορέσει η διοίκηση να χρησιμοποιήσει τα 15 εκατ. ευρώ. Θα υπάρχουν επίσης εγγυήσεις για τα υπόλοιπα 55 εκατ. ευρώ της επένδυσης.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος κατέστησε χτες σαφές πως τα χρήματα θα πρέπει να δεσμευθούν σε τράπεζα αναγνωρισμένη διεθνώς – με τρόπο μάλιστα που να μη μπορεί να τα πάρει πίσω χωρίς λόγο η πλευρά του πρίγκιπα και πρότεινε τα 15 εκ να μπουν στην αύξηση του μετοχικου κεφαλαίου που τρέχει.

Πηγή: novasports.gr