Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Original 21, που έκανε λόγο για μαζική προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έρχεται η σειρά του Δημήτρη Χατζηχρήστου

να επαναλάβει την αναγκαιότητα για δυναμικό «παρών» στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ο ηγέτης της Original 21, μίλησε στο «Sport24.gr», τονίζοντας πως την συγκεκριμένη στιγμή ο κόσμος παραμένει ο μοναδικός αιμοδότης της ομάδας, ενώ ευχήθηκε οι διαπραγματεύσεις που κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ, με το υποψήφιο νέο επενδυτή, να έχουν αίσιο τέλος αυτή τη φορά.

– Όσον αφορά την προηγούμενη αγωνιστική και το ματς με την Κέρκυρα…

«Την προηγούμενη αγωνιστική, ζήσαμε μια ευτυχισμένη Κυριακή, στην ευτυχία της οποίας συνέβαλε τα μέγιστα ο διαιτητής του αγώνα. Που κατάφερε, με τον τρόπο του να ενώσει όλο τον κόσμο, και να μετατρέψει το παγωμένο ΟΑΚΑ σε ηφαίστειο. Άξιοι συγχαρητήριων παίκτες και προπονητής κάτω από γνωστές τραγικές δυσκολίες, έχουν την ΑΕΚ στην κορυφή και καθήκον όλων μας είναι τουλάχιστον προς το παρών και όσο η ΑΕΚ είναι πρώτη να σταματήσουμε κάθε είδους γκρίνια».

– Για το θέμα με τον άγνωστο επενδυτή…

«Ευχής έργον θα είναι οι διαπραγματεύσεις που κάνει η ΠΑΕ να μην αποδεχτούν για ακόμα μια φορά ένα δούλεμα η κοροϊδία και να μπορέσει η ΑΕΚ να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Σε αντίθετη περίπτωση, τα μόνα που μπορούν να λειτουργήσουν και να σώσουν την ΑΕΚ είναι η ενότητα, η συσπείρωση και η στήριξη στην ομάδα κάθε φορά που η ΑΕΚ παίζει εντός έδρας, στο ΟΑΚΑ. Σε περίπτωση που ακόμα μια φορά μείνουμε μόνοι μας, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα και την ΑΕΚ ολόκληρη ζωντανή».

– Για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ και το μήνυμα στον κόσμο…

«Το Σάββατο πρέπει να είμαστε 30000 στο ΟΑΚΑ και κάνεις να μην μπει τσάμπα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ κινδυνεύει άμεσα από την νοοτροπία του τσάμπα τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας να την υπερασπιστή σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο».

Πηγή: aek365.gr