Χωρίς πολλούς βασικούς μέσους (Ιμπαγάσα, Μακούν, Γέστε, Φέισα), αλλά με τους φίλους του στο πλευρό του και πίστη για τη νίκη η οποία ενδέχεται (σε περίπτωση ήττας της Μαρσέιγ στη Γερμανία από την Ντόρτμουντ) να του χαρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ,

ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, Mega – Σκάι 100,3) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την «αδιάφορη» Αρσεναλ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Χολέμπας, Μιραλάς, Τζεμπούρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάνσο, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Πάντελιτς.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Κύπριος δεξιός μπακ (αξιοποιείται και ως αμυντικός χαφ) Νίκος Γενάρης (Νικ Γέναρις), ο οποίος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Αρσεναλ. Η πιθανότερη ενδεκάδα των Αγγλων: Φαμπιάνσκι, Γιέναρις, Τζουρού, Σκιλασί, Μικέλ, Φρίμπονγκ, Κοκελίν, Μπεναγιούν, Τσάμπερλεϊν, Αρσάβιν, Σαμάκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ίστμοντ, Μανόν, Οζιακούπ, Παρκ, Ροσίτσκι, Σάντος και Βερμάελεν. Στην Αγγλία έμειναν οι βασικοί Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Σέζνι, Ζερβίνιο, Γουόλκοτ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στ’ Όμιλος

Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Άρσεναλ 11

2) Μαρσέιγ 7

3) Ολυμπιακός 6

4) Ντόρτμουντ 4