Ανώμαλη ήταν η προσγείωση για την Βέροια στο ματς με την Λάρισα. Μετά από άσχημη εμφάνιση ηττήθηκε με 0-3 και έσπασε το αήττητο σερί της. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, με πολλά λάθη. Η Λάρισα ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων και δίκαια κέρδισε. 

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια προσπάθησε να παίξει γρήγορα αλλά δεν κατόρθωσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ένα καλό σουτ του Καλτσά στο 5’ το οποίο πέρασε άουτ και μια κεφαλιά του Βεργώνη από καλή θέση, η οποία είχε την ίδια τύχη στο 7’, ήταν οι καλύτερες φάσεις των γηπεδούχων. Από την άλλη, μην φανταστεί κανείς ότι και η Λάρισα απείλησε ιδιαίτερα. Δυο φάσεις έκανε, δυο τέρματα σημείωσε. Στο 23’ ύστερα από σέντρα (από αριστερά) στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσιμπάμπα έστρωσε με το κεφάλι στον Κολοβέτσα και αυτός με κοντινό σουτ έγραψε το 0-1. Πριν προλάβει να συνέλθει από το σοκ η Βέροια, ήρθε και το 0-2. Αυτή την φορά ο Μπόα Μάρε έστρωσε στον Τσιμπάμπα και ο τελευταίος με σουτ σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια είχε για μεγάλο χρονικό διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατόρθωσε να απειλήσει την Λάρισα. Σε μια αντεπίθεσή τους οι φιλοξενούμενοι, βρέθηκαν ξανά σε θέση βολής στο 70’, και ο Σεσίνιο δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με εξαιρετικό πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 0-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Χαρίτος, Νακόπουλος)

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (46′ Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης (46′ λ.τ Αμαραντίδης), Λανγκλέ (72′ Γελαδάρης).

Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Μιχαηλίδης, Παπαγεωργίου, Καλί, Ταλ, Κολοβέτσιος, Νεμπεγλέρας (50′ λ.τ Χασομέρης), Μπόα Μόρτε (86′ Βούζας), Χατζής, Σιατραβάνης, Σεσίνια, Τσιμπάμπα (84′ Σαϊτιώτης).

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα