Δεν μπόρεσε η “Βασίλισσα του Βορρά” να φύγει με τους 3 βαθμούς τις νίκης μέσα από την Καισαριανή και ηττήθηκε με 2-1 πληρώνοντας τα λάθη της στην άμυνα, στον αγώνα της 27ης Νοεμβρίου. Οι Βεροιώτες προηγήθηκαν στο 13′ με γκολ του Βεργώνη. Μετά το γκολ η ομάδα της Βέροιας κλείστηκε στην άμυνα δίνονται έτσι χώρο στους γηπεδούχους.  
Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έτσι έφτασαν στην ισοφάριση στο 37′ όταν ο Πασκούλεφ έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Χαϊκάλης νικώντας τους αμυντικούς της ΒΕΡΟΙΑΣ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτταρίδη. 
Στην επανάληψη και ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ολαϊτάν από τον Παντίδο, δείχνοντας μάλιστα και την κίτρινη κάρτα στο νεαρό επιθετικό της ΒΕΡΟΙΑΣ για θέατρο! Στο 69′ όταν ο Πασσάς μετά από κωλυσιεργία της άμυνας βρήκε με το κεφάλι τον Λαμπρόπουλο αυτός δεν δυσκολεύτηκε γράψει το τελικό 2-1. Την ομάδα της βασίλισσας την ακολούθησαν περίπου 30 οπαδοί που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα..

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων ήταν:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Τζωρτζάκος, Πρέντζας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
(Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Καούνος (45’+ λ.τ. Παληγιώργος), Πασσάς (90′ Μαστρογιάννης), Νάστος, Γουσούλης (20′ λ.τ. Πασκούλεφ), Λαμπρόπουλος, Χαϊκάλης, Άντονι.

ΒΕΡΟΙΑ 
(Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (73′ Τάντιτς), Αμαραντίδης, Λανγκλέ (83′ Τζημογιάννης), Φαρινόλα, Καλογέρης, Βεργώνης, Κάντι, Ολαϊτάν.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα