«Εγώ θέλω να πληρώσω μισθούς και συντάξεις. Αν δεν τα πληρώσω θα με κυνηγάει όλη η Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8, ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά τόνισε πως έχει πατριωτισμό και ευφυΐα και έχει απόλυτο δίκιο που δεν θέλει να υπογράψει.

«Στην τρόικα είπα πως με την πολιτική της θα φέρει την Αριστερά στην εξουσία. Θα γίνουμε η Κούβα της Μεσογείου» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Τούς είπα ότι δεν χρειάζονται οι δικές μας υπογραφές. Αλλά της Παπαρήγα και του Τσίπρα γιατί αυτούς θα φέρουν στην εξουσία μέσα σε λίγους μήνες. Πρέπει να είναι πιο συγκρατημένοι».

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι οι δανειστές μας «το έχουν πάρει πατριωτικά» το θέμα με τις υπογραφές γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες και δεν πρέπει να υπάρχει η αίσθηση ότι υποχωρούν.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προανήγγειλε ότι στο άρθρο που θα γράψει στην κομματική του εφημερίδα θα εξηγεί στους δανειστές τους λόγους για τους οποίους προστρέχει στις δικές τους θέσεις, ζητώντας όμως δέσμευση και από την πλευρά τους ότι στην πορεία αυτής της συνεργασίας δεν θα υπάρξει αθέτηση των συμφωνηθέντων. Σημείωσε επίσης ότι οι δανειστές επί της ουσίας ζητούν την έγκριση του νέου μνημονίου έως το 2015 και όλων των πολιτικών που θα το συνοδεύουν.

«Εγώ να πάρω τον Αντώνη και να του πω πάμε στο Χασαποσέρβικο. Να βγάλουμε τον κόσμο στον δρόμο. Σε λίγες ημέρες θα μάς δέρνουν που δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Δεν υπάρχει εναλλακτική» συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ελαστικός ως προς τη 19η Φεβρουαρίου και τις πρόωρες εκλογές, συνδέοντας την προοπτική αυτή με την εξέλιξη που θα έχει η κυβέρνηση Παπαδήμου.

Πηγή: real.gr