Το μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει ο πρίγκιπας Σουλτάν στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Βλάσης Τσάκας πριν από λίγο στην ιστοσελίδα «sportfm.gr». Ο Ροναλντίνιο λοιπόν,

ο οποίος αγωνίζεται στην Φλαμένγκο, είναι σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα «κλεισμένος» και αναμένεται στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

-Μιλήσατε σε εφημερίδα και αποκαλύψατε ότι θα γίνει μεταγραφή που… «κάποιοι θα πηδήξουν από τις μάντρες». Ποιο είναι αυτό το όνομα;

«Θα το πω, λοιπόν. Εχουμε κλείσει τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Θα γίνει χαμός. Μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό».

-Μιλάμε για τεράστια μεταγραφή, σύμφωνα με αυτά που λέτε…

«Τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό έλεγα ότι κάποιοι θα πηδήξουν από τις μάντρες…».

-Πότε θα «κλείσει» η μεταγραφή;

«Περιμένουμε τον παίκτη στην Ελλάδα, όπως είπα στις 17 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα είναι πολλά και θα μπουν με σπόνσορα. Όπως, ακριβώς, έχει κάνει και η Μάντστεστερ Σίτι. Θέλω να με πιστέψετε. Γι’ αυτό τόσο καιρό έλεγα για μια μεγάλη μεταγραφή. Το κόστος θα είναι, συνολικά, γύρω στα 30 εκατ. ευρώ. Θα είναι ένα δώρο για τον Παναθηναϊκό πολύ μεγάλο. Ετσι δεν είναι..;».

-Ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ σε τι «φάση» βρίσκεται;

«Όλα πάνε μια χαρά. Είχαμε πει ότι θα τελειώναμε περίπου στις 21 του μήνα, αλλά βλέπω να μας πάρει τέσσερις – πέντε μέρες παραπάνω. Δυστυχώς, μας καθυστέρησαν, γι’ αυτό και δεν θα προλάβουμε στις 21. Θέλω να διαβεβαιώσω, όμως, τον κόσμο ότι όλα πηγαίνουν περίφημα. Λίγη υπομονή ακόμα…».

Πηγή: skai.gr