Όταν εννέα κορίτσια νεαρής ηλικίας δήλωσαν συμμετοχή σε τουρκικό reality τύπου “Big Brother”, δεν μπορούσαν να φανταστούν με τίποτα τι τους περίμενε… Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένα reality,

αλλά ένα καλοστημένο, βρωμικό σχέδιο που προσπαθούσε με κάθε ευκαιρία να “γδύσει” τις ανυποψίαστες κοπέλες και στη συνέχεια να πουλήσει τα πονηρά πλάνα στο Internet!

Οι συμμετέχουσες δέχονταν συχνή καθοδήγηση να κυκλοφορούν στο σπίτι με μαγιό, να παλεύουν και να χορεύουν δίπλα στην πισίνα.

Έχοντας την ψευδαίσθηση ότι το υποτιθέμενο reality επρόκειτο να προβληθεί σε μεγάλο τουρκικό κανάλι, οι εννιά επικρατέστερες επιλέχτηκαν έπειτα από συνέντευξη.

Για να εξασφαλιστεί, μάλιστα, η παραμονή τους στη βίλα, οι υποψήφιες υποχρεώθηκαν να υπογράψουν ότι σε περίπτωση αποχώρησής τους κατά τους δύο πρώτους μήνες, θα έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό των €20.000!

Η σατανική κομπίνα συνεχίστηκε για δύο ολόκληρους μήνες, μέχρι που τελικά υπέπεσε στην αντίληψη της τουρκικής αστυνομίας, η οποία εισέβαλε άμεσα στη βίλα και συνέλαβε τους τέσσερις δράστες…

Πηγή: techgear.gr