«Λυπάμαι εξαιρετικά σε τέτοιες στιγμές να παίζονται παιχνίδια τακτικής από τους κ. Παπανδρέου και Σαμαρά και συμπαρασύρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αυτή την δήλωση έκανε οργισμένος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποχωρώντας από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών που διεξάγεται στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν συναντήθηκε τελικά με τους πολιτικούς αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες περίμενε επί 10 λεπτά μόνος του και αποχώρησε εκνευρισμένος, ενώ οι κ. Παπανδρέου, Σαμαράς και Παπούλιας διαβουλεύονταν σε άλλη αίθουσα.

Μιλώντας μακριa από τις κάμερες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να πάμε σε μεσοβέζικες λύσεις, και ότι πρέπει να ανακοινωθεί ο Λουκάς Παπαδήμος για πρωθυπουργός.

«Ελπίζω να βγούμε το ίδιο χαμογελαστοί όσο μπαίνουμε» δήλωσε νωρίτερα, σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, ο Γιώργος Καρατζαφερης εισερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Οι δύο πολιτικές ηγεσίες φάνηκαν κατώτερες των περιστάσεων» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης, μετά την αποχώρηση Καρατζαφέρη από το Προεδρικό Μέγαρο.

Πηγή: skai.gr