Να απαλλαγούν από τον πρωθυπουργό μη δίνοντάς του ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε από τους 153 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της Δράσης και πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος.

«Να αμφισβητήσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τον Παπανδρέου επειδή είναι επικίνδυνος. Είναι στα χέρια των 153 βουλευτών, αν θέλουν μπορούν να απαλλαγούν από τον κ. Παπανδρέου και να επιλέξουν τον κύριο Χ» δήλωσε.

Προειδοποίησε δε, για τον κίνδυνο πτώχευσης τη χώρας. «Έχουμε περίοδο 3 μηνών απόλυτης αβεβαιότητας• θα μας δώσουν τα λεφτά της 6ης δόσης; Το ΔΝΤ έχει την υποχρέωση να δώσει την 6η δόση αν είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση. Είναι;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Μάνος χαρακτήρισε ως «τυχοδιωκτική κίνηση» την πρωτοβουλία των κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου για δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση.

«Ο κ. Παπανδρέου θέλει να σώσει τον εαυτό του νομίζω. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε, η ανοησία περισσεύει στον τόπο μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το αποτέλεσμα των πρόωρων εκλογών θα είναι κακή εξέλιξη για την Ελλάδα και η καταστροφή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε, τασσόμενος κατά της συγκεκριμένης προοπτικής.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό η εμπιστοσύνη που έχει χάσει ο κ. Παπανδρέου δεν κερδίζεται με έναν εκβιασμό.

Πηγή: skai.gr