Γιάννης Βαρδινογιάννης και πρίγκιπας αναμένεται να δώσουν τα χέρια την Πέμπτη και να υπογράψουν το MoU. Σε περίπτωση που τα πράγματα κυλήσουν ομαλά,

την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσει ο ενδελεχής οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ από τον Σαουδάραβα επενδυτή. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, αυτός θα διαρκέσει περίπου 15 ημέρες,

κάτι που σημαίνει ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ. θα ψηφιστεί στις 4 Νοεμβρίου, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα αναμένεται να τοποθετηθούν τα χρήματα σ’ έναν τραπεζικό λογαριασμό και να μπουν στην ΠΑΕ.

Τουλάχιστον αυτά είναι τα σχέδια του Σουλτάν Αλ Σαούντ, τα οποία μένουν να γίνουν πραγματικότητα. Πάντως, για σήμερα (27/10)έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα.

Αν τελικά επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Σαουδάραβας αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη. Τότε θα συναντηθεί με τον κ. Βαρδινογιάννη και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κρήτη, με σκοπό να συζητήσει για κάποιες επενδύσεις που θέλει να κάνει στο νησί.

Πηγή: sday.gr