Όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού-και όχι μόνο- έχει συγκλονίσει ο τραγικός χαμός του Μάρκο Σιμοντσέλι, μετά το δυστύχημα που έγινε στη Μαλαισία.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Μάρκο. Συγγνώμη για τις κουβέντες που είχαμε ανταλλάξει», ανέφερε ο Ντάνι Πεδρόσα στο twitter.

«Τι άσχημη εβδομάδα, μετά τον Νταν Γουέλντον, τώρα ο Μάρκο Σιμοντσέλι στο Moto GP. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια του και στους φίλους του», έγραψε ο Τίμο Γκλοκ.

«Θα μας λείψει ένα ιδιαίτερο ταλέντο», τόνισε ο Μαρκ Γουέμπερ.

«Ένας μεγάλος αναβάτης και ένα καλό παιδί. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια και στους φίλους του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη μέρα», δήλωσε ο Καλ Κρατσλόου.

«Αντίο, υπέροχε SIC», ανέφερε η Gresini Honda.

«Μερικές φορές αυτά που συμβαίνουν στη ζωή, δεν μπορούν να εξηγηθούν. RIP #58, ήσουν ένα αστέρι εντός και εκτός πίστας, θα λείψεις σε όλους μας», ανέφερε ο Νίκι Χέιντεν.

«Θα μας λείψεις, RIP Μάρκο», ανέφερε ο Χόρχε Λορένθο

«Τραγικό δυστύχημα στο Moto GP που είχε ως συνέπεια να πεθάνει ο Σιμοντσέλι. Πολύ θλιβερή ημέρα για όσους παρακολουθούν το σπορ», ανάφερε ο Πάου Γκασόλ.

* Σε όλες τις αναμετρήσεις του ιταλικού πρωταθλήματος θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

«Μάρκο καλό ταξίδι, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο», ανέφερε ο Μάρκο Μελάντρι.

«Θέλουμε να τονίσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους φίλους και στην οικογένεια του Μάρκο Σιμοντσέλι, ύστερα από το τραγικό δυστύχημα», έγραψε στο Τwitter η Lotus.

«Θέλω να εκφράσω την θλίψη του αθλητικού κόσμου για τον τραγικό θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι και θέλω να πω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του. Αντίο Μάρκο», δήλωσε ο Τζιλαρντίνο.

«Η σημερινή ημέρα προφανώς επισκιάστηκε από τον θάνατο τον Μάρκο Σιμοντσέλι στον γκραν πρι της Μαλαισίας. Ο Μάρκο είχε επισκεφτεί την M-Sport πριν λίγες εβδομάδες για να δοκιμάσει το Fiesta RS WRC. Είμαστε συγκλονισμένοι και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας», ανέφερε το αφεντικό της Ford, Μάλκολμ Γουίλσον.

«Χωρίς λέξεις, αντίο μεγάλε Sic, μας λείπεις», ήταν τα λόγια του Κιελίνι

«RIP Μάρκο Σιμοντσέλι! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε στη Μαλαισία. Το Moto GP έχασε έναν από τους καλύτερους οδηγούς που είχε ποτέ», έγραψε ο Σεμπαστιάν Μποεμί.

«RIP Μάρκο… Ένα τόσο μεγάλο ταλέντο χάθηκε. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους σχετίζονται με το Moto GP. Μερικές φορές ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να γίνει σκληρός», ανέφερε ο Τζένσον Μπάτον.

Πηγή: sday.gr