Για “προφάσεις και υπεκφυγές” κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στην άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να πάει στις Βρυξέλλες με τον Γιώργο Παπανδρέου,αλλά και για τον

έντονο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες σήμερα το πρωί. “Αναζητεί άλλοθι για να αρνηθεί για ακόμη μια φορά να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο στην εθνική προσπάθεια που κάνει η χώρα με τις θυσίες του Ελληνικού λαού.

Ο πρωθυπουργός, στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ν.Δ. και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,Αντώνη Σαμαρά, τον ενημέρωσε, ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και πρότεινε κοινή στάση και δράση από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως διεθνώς”.

Μάλιστα ο κ. Μόσιαλος σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός πρότεινε χθες στον κ. Σαμαρά να επισκεφθούν τις Βρυξέλλες. “Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός, πρότεινε στον κ. Σαμαρά να τον συνοδεύσει στις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο κ. Σαμαράς επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Σήμερα απάντησε αρνητικά. Ο κ. Σαμαράς και η Ν.Δ. αποτελούν την μοναδική περίπτωση αντιπολίτευσης σε όλη την Ευρώπη που δεν αναλαμβάνει στοιχειωδώς τις ευθύνες της για να βοηθήσει τη χώρα της” κατέληξε ο κ. Μόσιαλος.

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr