Την υπηρεσία ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου παρουσιάζει ο ΟΤΕ και ενοποιεί το σύνολο των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης που προσφέρει κάτω από την κοινή ονομασία ΟΤΕ TV.

OTE TV μέσω δορυφόρου.Η υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης από τον ΟΤΕ,

κάνοντας την ΟΤΕ TVδιαθέσιμη παντού στην Ελλάδα, σε προσιτές τιμές. Περιλαμβάνει περισσότερα από 45 κανάλια, εκ των οποίων τα 8 υψηλής ευκρίνειας (HighDefinition) χωρίς επιπλέον χρέωση, που διατίθενται σε 2 θεματικά πακέτα:

Family Pack– Η βασική υπηρεσία που περιλαμβάνει:

o Ελεύθερα Ελληνικά αναλογικά και ψηφιακά κανάλια,

o Κανάλια με σειρές και ταινίες (Universal, FoxLife, FX, SundanceChannelHD)

o Aθλητικά (Eurosport HD, ESPN America HD, Eurosport2, Extreme Sports, ESPN Classic)

o Ντοκιμαντέρ (National Georgaphic Wild HD, Discovery, Discovery Science, Discovery ID)

o Παιδικά (Disney Channel, Nickelodeon HD, Kids Co, Baby TV)

o Lifestyle (TLC, Fashion TV, World Fashion, Style TV)

o Μουσικά (MTV HD, Mad Hits, VH1, C Music TV)

o Ειδησεογραφικά (Euronews, Deutsche Welle, Bloomberg, France 24, Al Jazeera κα)

Full Pack – Περιλαμβάνει τα κανάλια του FamilyPack και επιπλέον τα γνωστά αθλητικά κανάλια του ΟΤE, OTESport 1, OTESport 2 και ΟΤΕ Sport 3, με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο στα οποία προστίθεται και το νέο κανάλι OTESportHD με αθλητικά γεγονότα σε υψηλή ευκρίνεια όπου ξεχωρίζουν το Κύπελλο Ελλάδας, τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας και Γερμανίας, η Formula 1 κ.α.

Επιπλέον, ελεύθερα προς λήψη κανάλια σε κανονική και υψηλή ευκρίνεια υπάρχουν στον δορυφόρο Eurobird 9Α, από όπου εκπέμπει η OTETV. Επίσης, εάν στην περιοχή είναι διαθέσιμη η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση ο αποκωδικοποιητής της OTETVμπορεί να ρυθμιστεί ώστε να πιάνει και όλα τα υπόλοιπα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Η λήψη του σήματος γίνεται μέσω δορυφορικού πιάτου, αποκωδικοποιητή και συνδρομητικής κάρτας. Η ΟΤΕ TVΜέσω Δορυφόρου δεν προϋποθέτει ύπαρξη σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης. Απευθύνεται τόσο σε πελάτες ΟΤΕ που δε μπορούν να λάβουν την υπηρεσία ΟΤΕ TVμέσω Conn-x αλλά και σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ακόμη και εάν δεν έχουν σταθερή τηλεφωνική σύνδεση.

Η εγκατάσταση του αποκωδικοποιητή και του δορυφορικού πιάτου μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τον ΟΤΕ, μέσα από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών. Εάν υπάρχει ήδη δορυφορικό πιάτο, που χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλης δορυφορικής υπηρεσίας, δεν απαιτείται δεύτερο πιάτο.

Για τους επαγγελματίες (π.χ. χώροι εστίασης) η ΟΤΕ TV έχει δημιουργήσει ξεχωριστά «Επαγγελματικά Πακέτα».

OTE TV μέσω Conn-x

Η γνωστή υπηρεσία Conn-xTV μετονομάζεται σε OTETV μέσω Conn-x και πλέον τα κανάλια είναι διαθέσιμα μέσω των παραπάνω θεματικών πακέτων, FamilyPackκαι FullPack[1]. Η ΟΤΕ TVμέσω Conn-x είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι καταναλωτές, παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες ΟΤΕ CinemaonDemandκαι OTEClubOnDemand (υπηρεσίες Video On Demand), έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το περιεχόμενο που επιθυμούν (ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά videos, ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.α.) και να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν.

Τιμές έκπληξη

Με τιμές [2] που για πελάτες ΟΤΕ ξεκινούν από 14,9 ευρώ/μήνα η ΟΤΕ TV κάνει την συνδρομητική δορυφορική τηλεόραση προσιτή στο ευρύ κοινό. Αναλυτικά, οι νέες τιμές περιγράφονται στους παρακάτω πίνακες:

ΟΤΕ TV

Μέσω Conn-x Μέσω Δορυφόρου (πελάτες ΟΤΕ) Μέσω Δορυφόρου

FAMILY PACK € 14,90 /μήνα € 14,90 /μήνα € 18,63 /μήνα

FULL PACK € 19,90 /μήνα € 19,90 /μήνα € 24,88 /μήνα

Προαιρετικές Υπηρεσίες

ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x

OTE Club On Demand € 5,00 /μήνα

OTE Cinema On Demand -Ενοικίαση ταινίας € 1,00 – € 4,50

 

Πηγή: capital.gr