Την απόφαση να αυτοεξαιρεθεί πήρε η πρόεδρος του δικαστηρίου που εκδικάζει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απεργίας των εργαζομένων της ΠΟΑ-ΟΤΑ,

και πλέον αναμένεται ο ορισμός άλλου δικαστή. «Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δεν έδωσε εντολή στο δικηγόρο του δήμου Αθηνών να παραστεί στην υπόθεση,

και δεν αναμένεται να δώσει και στους δικούς μας οπότε δεν θα εκδικαστεί η υπόθεση» υποστήριξε επίσης ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα».

«Εμείς συνεχίζουμε κανονικότατα τις κινητοποιήσεις. Μας καλύπτει η ΑΔΕΔΥ με απόφασή της και συνεχίζουμε κανονικά. Χθες κάναμε μία συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ με αίτημα να υπάρξει εφεδρεία στο προσωπικό να μην καταργηθούν οι οργανικές θέσεις» σημείωσε, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στους υπουργούς Υγείας, Παιδείας και Μεταφορών Άνδρεα Λοβέρδο, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννη Ραγκούση για το άρθρο τους με το οποίο καταφέρονται κατά των συντεχνιών: «Η κυβέρνηση αντί να συζητήσει τα προβλήματα προσπαθεί να τρομοκρατήσει,. Αυτοί που οδήγησαν σήμερα το ΠΑΣΟΚ εκεί που βρίσκεται, κοιτάνε πώς θα σώσουν το τομάρι τους. Οι παρεμβάσεις τους δεν απασχολούν την ελληνική κοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την απόφαση των τριών κορυφαίων υπουργών Άννας Διαμαντοπούλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Γιάννη Ραγκούση να συγγράψουν κοινό άρθρο για την ρευστή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και να εξαπολύσουν επίθεση κατά των συντεχνιών υπερασπίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Πηγή: skai.gr